expert in inhuur van flexibele arbeid 06-51106075 info@dianavanderboon.nl

Project management

Voor het verbeteren van aanbod en inhuur van flexibele arbeid ben je bij mij aan het juiste adres. Voor de uitvoering van door jou gekozen oplossingen en voor kleinschalige tot en met omvangrijke implementaties op het terrein van (flexibele) arbeid. Bijvoorbeeld als je als detacheerder of uitzendbureau flexibele krachten uitleent, of als zorgverlener, onderwijsinstelling, softwarespecialist et cetera juist op zoek bent naar flexibele inhuur.
Als projectmanager heb ik de afgelopen twaalf jaar in veel verschillende branches en tijdens uiteenlopende (interim) opdrachten ervaring opgedaan op dit specialistische vlak.

Mijn ervaring met Projectmanagement

  • Processen. Uitvoering van optimaliseringstrajecten rondom (flexibele) arbeid.
  • Inhuurmodellen.
  • Inkoop van flexibele arbeid en leveranciersmanagement.
  • Managementinformatie.
  • IT-trajecten. Allerlei projecten rondom de automatisering van het HR-proces en (flexibele) arbeid.
  • Compliance. Projectmanagement op het gebied van de invoering van wet- en regelgeving rondom flexibele arbeid.

Als interim consultant of projectmanager sta ik jouw organisatie hiermee graag terzijde.

“Opdrachtgevers krijgen altijd mijn maximale inzet met als gezamenlijk doel een optimaal resultaat”

Diana van der Boon

Doelgericht en kritisch

Je hebt recent of al langer geleden voor een oplossing gekozen en zoekt een doelgerichte senior projectmanager die deze kan implementeren zonder de verschillende stakeholders uit het oog te verliezen. Door hen vroegtijdig bij het traject te betrekken, creëer ik draagvlak en vergroot zo de kans op acceptatie van de verandering en een soepele implementatie.

Uiteraard denk ik in het hele traject kritisch met je mee, stuur bij, geef waar nodig advies en geef ook aan wat de consequenties hiervan zullen zijn en welke alternatieven er eventueel zijn om het traject tot een optimaal einde te brengen. Zo sta ik je bij om jouw oplossing op een degelijke en soepele manier in je bedrijf of organisatie door te voeren.

Bedrijfsgegevens

KVK 62153994
BTW NL854691716B01
Rabo Bank 0301287775
IBAN NL81RABO0301287775
BIC RABONL2U

Over Diana van der Boon

Met veel plezier werk ik nu ruim twaalf jaar als projectmanager/optimalisatiespecialist, waarvan alweer zo’n zesenhalf jaar op interim basis. Ik doe kleinschalige maar ook zeer omvangrijke klussen in uiteenlopende branches: van detacheerders en uitzendbureaus tot en met de zorg en softwarebedrijven.